Alkoholbehandling

Få behandling for alkoholisme og alkoholmisbrug

Få hjælp i dag

Alkoholbehandling og afrusning i Fredensborg på Sjælland

Er du klar til at komme i behandling for dit alkoholmisbrug? Du er velkommen til at ringe til os døgnet rundt!

Alfa-Fredensborg kan du modtage alkoholbehandling for alkoholmisbrug. Alkoholbehandling på Alfa-Fredensborg er individuelt tilpasset til borgernes specifikke behov. Flere elementer i denne alkoholbehandling er baseret på kognitiv terapi og coaching som er en kendt forandringsmodel til alkoholmisbrugere. Det er vigtigt at sige at det IKKE er det samme som Minnesota modellen.

Gå i alkoholbehandling og få et godt liv tilbage. Så ring til os og få en snak på telefon +45 48 40 40 60. Det er ingen skam at have brug for alkoholbehandling, det er bare med at søge hjælp. Det er lettere at blive og forblive ædru end de fleste tror.

Dagligdagen og terapien i denne alkoholbehandling har samme rytme som den misbrugsbehandling der sideløbende foregår. Der er en overvægt af blandingsmisbrugere på Alfa-Fredensborg. De fleste blander hash med alkohol, alkohol med piller eller alkohol med kokain. Nogle få er opiatmisbrugere og de blander som regel kokain og piller med opiater eller anden medicin.

Læs også: Behandling med antabus.

Få hjælp nu

Har du brug for hjælp til alkohol eller andre rusmidler? Vi sidder klar til at hjælpe og vender hurtigt tilbage.

Alkoholbehandling

%

Gennemfører behandlingen

  • Kvinder 35% 35%
  • Mænd 65% 65%

I behandling siden 2003

Professionel alkoholbehandling med afrusning

Du vil blive afruset medicinsk af vores psykiater, hvis det er nødvendigt. Den medicinansvarlige vil være din nærmeste kontaktperson i den første uge, indtil du bliver klar til at indgå i alkoholbehandlingens tilbagefaldsforebyggende terapi.

Når du er kommet igennem den første uge, er der mulighed for at få besøg af familie og venner i weekenden. Du kan under hele forløbet bruge din medbragte computer på vores trådløse net og du kan selvfølgelig også benytte din mobiltelefon i fritiden efter klokken 15.00.

Mange af de borgere der gennemgår behandling for alkoholmisbrug, vender tilbage til arbejde eller uddannelse når deres forløb er forbi. En alkoholbehandling varer typisk 30 dage i døgnbehandling med 2-6 måneders efterfølgende dag- eller aftenbehandling som støtte.

Læs også: Hvad er alkoholafrusning?
Læs også: Alkoholafvænning
Læs også: Sådan kommer du i alkoholbehandling hvis du bor i Københavns Kommune

Ambulant behandling for alkoholmisbrug

Vi tilbyder ambulant behandling for alkoholikere, og den ambulante alkoholbehandling kan foregå i forbindelse med vores behandlingscentre i hele landet eller på døgncenteret i Fredensborg, afhængig af hvad der ligger tættest på borgerens øvrige aktiviteter.

Fordelen ved at gå i ambulant behandling er at borgeren bor hjemme under hele forløbet.

Vi lægger stor vægt på at tilpasse behandlingen til netop dine behov. Det eneste borgerne hos Alfa har til fælles er, at de løser problemer med alkohol. Om det er den ene eller den anden type alkoholisme, har ikke den store betydning, det har de mange forskellige personligheder derimod. Her tager vi højde for forskelle på mennesker. Så når vi tilrettelægger behandlingsforløbet, så det giver mest mulig mening for den enkelte, at være i netop alkoholbehandling.

Da jeg kom havde jeg ingen idé om hvad jeg gik ind til. Jeg var nervøs og bange for at huset ville være fyldt med mennesker, der ikke var klar til at lukke en “ny” ind. Indenfor 5 min. blev jeg modtaget med åbne arme – både af beboere og behandlere.

Nu hvor jeg har gennemført mit forløb har jeg fået en masse redskaber til at gribe livet igen. Redskaberne strejker sig fra at holde en sund daglig rytme til stresshåndtering.

Alfa-Fredensborg gav mig det jeg søgte. Jeg håber du vælger at komme her. Behandlerne er hjælpsomme og fokuserede på at give dig dit liv tilbage – både imens du er her og efter du har forladt huset.

Det var det bedste valg jeg har taget igennem mit misbrug.

Tidligere beboer

Skal det være døgnbehandling eller ambulant behandling?

Vi er godkendt til at kunne tilbyde behandling gennem dit forsikringsselskab. Du eller din arbejdsgiver skal blot have den rigtige police så kan du vælge din behandling på Alfa-Fredensborg.

Det er også muligt at betale for sit ophold selv og på den måde opnå fuldstændig anonymitet.

Endeligt er det også muligt at blive visiteret gennem din Kommune. Hvis du har brug for hjælp til denne process, så ring til os og vi vil guide dig.

Et liv uden alkohol giver frihed til at være sammen med familien. Ferier og sammenhold bliver igen det centrale i familien.

Pårørende til en alkoholiker får gratis behandling

De pårørende til misbrugere tilbydes gratis behandling hver anden onsdag aften i København som en del af vores behandlingstilbud. Samtidigt tilbydes især den tætteste familie at komme til familieterapi, sammen med den som er i behandling. Således kan en hjemkomst planlægges og de udfordringer der er, kan blive løst.

Som noget helt unikt kan du hos Alfa-Fredensborg deltage i pårørende behandling allerede før alkoholbehandlingen er startet. Vi tror på at familien og de pårørende er en stor ressource i en alkoholikers bedring. Derfor tilbyder vi gratis hjælp så denne process kan begynde i familien.

Der findes over 150.000 i Danmark der har problemer med et for stort forbrug af alkohol. Dette går ud over dem selv og deres nærmeste. Især børnene bliver mærket af alkoholens følgevirkninger. Den utilregnelighed der følger med i de fleste alkoholikeres liv sætter store spor.

Læs også: Hvordan hjælper man en alkoholiker?

Anonym vejledning inden alkoholbehandling

Det er aldrig for sent at gøre noget ved problemet!

Så tal med dine nærmeste og ring til os hvis I har brug for råd og vejledning.

I kan være fuldstændigt anonyme i jeres henvendelse. Vi har ikke brug for navne eller adresser for at kunne være til hjælp.

Bemærk faciliteterne på Alfas behandlingscenter

Alle beboere har deres eget værelse på vores behandlingssted i Nordsjælland, med egen nøgle til døren, tv og trådløst internet.

Værelserne er møbleret og det eneste man skal tage med til et ophold er skiftetøj der passer til årstiden

Pris: Hvad koster alkoholbehandling hos Alfa Fredensborg?

Prisen for alkoholbehandling afhænger af, om du ønsker at bruge vores tilbud om døgnbehandling eller ambulant behandling for dit alkoholmisbrug.

Du kan finde mere information på vores side om priser for alkoholbehandling og misbrugsbehandling​ her.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 48 40 40 60 eller sende os en mail på info@alfa-fredensborg.dk, hvis du har spørgsmål til hvad alkoholbehandling koster på Alfa Fredensborg.

alkohol og misbrugsbehandling

Har du brug for hjælp til misbrug eller afhængighed?

Har du selv brug for hjælp til at håndtere et misbrug af hash, alkohol, stoffer eller medicin. Eller har du brug for hjælp til at få hjælp til en pårørende, så kontakt os helt anonymt og vi hjælper dig videre i processen.

FÅ HJÆLP NU