Alkoholafvænning: Få effektiv hjælp til afvænning af alkohol-misbrug

Vi tilbyder alkoholafvænning i døgnregi på Alfa-Fredensborg. Vores alkoholbehandling består af både medicinsk behandling (afrusning med benzodiazepiner og der er mulighed for antabus) og terapeutisk samtalebehandling

Alkoholafvænning i døgnregi kan være løsningen, hvis man er meget medtaget af sit alkoholmisbrug og måske også har andre helbredsproblemer, der er relateret til eller udløst af misbruget. Så kan det være trygt, at der er en læge tilknyttet og personale til stede døgnet rundt.

Men afvænning af alkohol i døgnregi kan også være en god måde at kickstarte en alkoholbehandling på, hvis du ønsker et hurtigt og effektivt resultat. I skærmede rammer – langt væk fra hverdagen og det miljø man normalt færdes i – kan det være lettere at bryde de dårlige alkoholvaner og blive ædru.

Ofte vil borgeren være i døgnbehandling i en kortere periode. En alkoholafvænning i døgnregi tager som regel en måneds tid. Alkoholafvænningen indledes ofte med en medicinsk afrusning for at forebygge alkoholabstinenser, som ud over at kunne medføre ubehagelige fysiske og psykiske symptomer (fx rysten på hænderne og indre uro) også kan medføre risiko for kramper og udvikling af den alvorlige og livstruende tilstand delirium tremens.

Alkoholafvænning i døgnregi eller ambulant alkoholbehanding?

Det kan, når har man har et alkoholproblem, være svært at vurdere, hvilken form for alkoholbehandling man har brug for og der vil være den bedste løsning på alkoholproblemet. Vi tilbyder derfor altid uforpligtende samtaler til misbrugeren og/eller de pårørende, så vi sammen kan afklare, hvad der vil være den bedste løsning på alkoholproblemet. Måske er alkoholafvænning i døgnregi nødvendig eller måske vil et ambulant alkoholbehandlingstilbud være det rette?

Få hjælp til alkohol afvænning nu: Vores telefoner er åbne døgnet rundt, og det er helt uforpligtende at ringe på 48 40 40 60 og få en snak med en af vores misbrugsbehandlere. Der vil selvfølgelig være tale om en fortrolig og anonym telefonsamtale.

Vælger man at gennemføre sin alkoholafvænning i døgnregi på Alfa-Fredensborg er der mulighed for at overgå til ambulant alkoholbehandling hos vores samarbejdspartner Alfa København. I lokaler centralt beliggende på Østerbro i København tilbydes forskellige former for ambulant alkoholbehandling. Desuden tilbyder Alfa tilbagefaldsbehandling, efterbehandling, pårørendebehandling og familiebehandling.

 

Har du brug for hjælp til afvænning af alkohol?

 

Har du problemer med alkohol, eller er du pårørende til en person, der har brug for hjælp til afvænning af alkohol? Vi tilbyder effektiv og professionel hjælp på Alfa Fredensborgs behandlingscenter. Du kan være anonym, når du kontakter os på tlf. 48 40 40 60. Ring til os og lad os sammen afklare dit behov og hvordan vi bedst kan hjælpe dig til at få et godt liv uden alkohol.

Læs også: Hvad er alkoholafrusning?

Læs også: Sådan kommer du i alkoholbehandling hvis du bor i Københavns Kommune

Find priser for alkoholbehandling her