Pårørende til misbruger

Få hjælp til dig selv og din kære på Alfa Fredensborg

 

 

 

Kontaktoplysninger

På Alfa er de pårørende vigtige for helbredelsen

At være nærtstående til en misbruger kan være meget hårdt, hvad enten personen har et stofmisbrug, alkoholmisbrug eller hashmisbrug. Mange overser helt denne problematik og behovet for hjælp til de pårørende. Når misbrugeren er kommet i behandling efterlades de pårørende til sig selv. Det skaber ofte store problemer i familierelationerne at det kun er den ene part der har gennemgået en personlig udvikling og det skaber samtidig en øget risiko for tilbagefald hos misbrugeren.

For at imødekomme dette åbenlyse behov har Alfa-Fredensborg sikret at alle pårørende kan tilmelde sig til vores gratis kurser.

I mange tilfælde kan det være særdeles hjælpsomt for hele familien at de får hjælp og starter i grupperne FØR misbrugeren starter behandling. Familien lider mindst lige så meget og den bliver ofte klar til at søge hjælp før misbrugeren gør det. Når familien får hjælp og får tilegnet sig mere viden om misbrug/afhængighed vil også påvirke misbrugeren så han/hun måske ønsker at standse sit misbrug tidligere end ellers. 

Få hjælp nu

Pårende til en misbruger?

Få hjælp her.

Vores pårørende program sikrer at hele familien får mulighed for hjælp.

Der er pårørendegruppe hver mandag fra 15.30 til 18.00.

Tilmeld dig det næste kursus her

Alfas pårørendegruppe holder til i vores skønne lokaler på Randersgade 68.st, 2100 København Ø.

Ring på 35 35 35 81 for at høre mere og tilmelde dig.

Hvis du går og tror i er alene med jeres problem, så tager du fejl!

De fleste pårørende til en alkoholiker eller en stofmisbruger syntes det er pinligt at en af deres tætte pårørende har udviklet et misbrug. Dette kan gøre at man som pårørende venter længe med at begynde at søge hjælp. Du kan trygt kontakte os helt anonymt og vi vil vejlede dig i hvad du kan gøre.

Vi har mere end 20 års erfaring i at hjælpe misbrugere og deres pårørende. Vi har altid flere af vores medarbejder på efteruddannelse for at holde vores målsætning; At levere den bedst mulige behandling til afhængige og deres familier.

Har et højrisikoforbrug af stoffer

Er afhængige af alkohol

%

Der læser denne side kontakter os

Pårørende til en misbruger?

Få hjælp nu

Det er fuldstændigt gratis at deltage i vores pårørendetilbud

Og det kræver ikke at du har en i behandling hos os for at du kan få hjælp.

Hjælp til pårørende: Få hjælp til hele familien nu

Har du som pårørende til en misbruger spørgsmål omkring afhængighed af hash, stoffer eller alkohol, så er du velkommen til at kontakte os anonymt på tlf. 35 35 35 81 . Vi tilbyder dig vejledning og rådgivning, der er målrettet din og din families situation, hvad enten din pårørende er afhængig af stoffer eller har et misbrug af alkohol. Problemer og spørgsmål i forbindelse med afhængighed er ofte de samme, og sammen afklarer vi, hvilken type hjælp du har brug for. Vi har stor erfaring med effektiv behandling af misbrug, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er at indtænke forældre, børn, søskende, partnere og andre pårørende ind i misbrugerens behandling.