Til de pårørende

Pårørende tilbud hver anden onsdag

Vores pårørende program sikrer at hele familien får mulighed for hjælp.

At være pårørende til en misbruger kan være meget hårdt. Mange overser helt denne problematik og behovet for hjælp til de pårørende. Når misbrugeren er kommet i behandling efterlades de pårørende til sig selv. Det skaber ofte store problemer i familierelationerne at det kun er den ene part der har gennemgået en personlig udvikling og det skaber samtidig en øget risiko for tilbagefald hos misbrugeren.

For at imødekomme dette åbenlyse behov har Alfa-Fredensborg sikret at alle indskrevnes pårørende kan tilmelde sig til vores pårørende kurser på matriklen.

I mange tilfælde kan det være særdeles hjælpsomt for hele familien at de pårørende får hjælp og starter i grupperne samtidig med at misbrugeren starter behandling. Familien lider mindst lige så meget og den bliver ofte klar til at søge hjælp før misbrugeren gør det. Når familien får hjælp og får tilegnet sig mere viden om misbrug/afhængighed vil også påvirke misbrugeren så han/hun måske ønsker at standse sit misbrug tidligere end ellers.

Tilmeld dig til familiekurset på næstkommende onsdag

Tilmeld dig det næste kursus her

Kurset foregår i Sankt Kjelds Plads 12, 2100 København Ø hver anden onsdag fra 16.30 til 19.00. Klik her eller Ring på 35 35 35 81 for at høre hvornår den næste onsdag er.