Afvænning

Få hjælp til afvænning på Alfa

 

 

 

Ring på 48 40 40 60

Afvænning er det første skridt

Hvis du læser denne side er du måske ved at overveje dit forbrug af stoffer eller alkohol. Mange, der søger afvænning, har ofte selv forsøgt at stoppe derhjemme, eller i et ambulant behandlingsforløb. Hvis du uden succes selv har forsøgt at stoppe misbruget, så er du på den rette webside.

Vi tilbyder afvænning på vores interne afvænningsklinik. Vores sundhedspersonale kan afvænne for alkohol, kokain, hash, heroin, metadon, fentanyl, MDMA, GHB, amfetamin og forskellige piller.

En afvænningsklinik som Alfa-Fredensborg råder over medarbejdere med den nødvendige ekspertise til at kunne forestå en forsvarlig afvænning. Længden af et afvænningsforløb er betinget af, hvilket rusmiddel, der afvænnes for.

 

Få hjælp nu

Brug for afvænning?

Få hjælp her.

Rusmidler kan opdeles i tre grupper

Stimulerende stoffer

Amfetamin, kokain, nikotin, koffein. MDMA, khat, poppers

Medicinsk afrusning

Benzodiazepiner, antipsykotika

 

Sløvende stoffer

Alkohol, hash, heroin og morfin, metadon, GHB, fentanyl, benzodiazepiner, lattergas.

Medicinsk afrusning

Benzodiazepiner, Metadon, Subutex

 

Hallucinogene stoffer

LSD, Psilocybin, Spice, Ketamin osv.

Medicinsk afrusning

Antipsykotika, Pregabalin, Antidepressiva

 

Den mest almindelige form for afrusning er ofte til alkohol, kokain, hash og opiater. Benzodiazepiner er også blevet “populære” og ses ofte også i form af sovepiller. Lægerne på Alfa benytter oftest metadon, benzodiazepiner, Subutex, Quetiapin til disse former for afrusning.

Alfas sundhedsteam er specialister i at afruse for netop disse rusmidler.

De mere sjældne rusmidler er GHB, Ketamin og LSD. Når der skal afruses for GHB, så er det ofte nødvendigt med en kort hospitalsindlæggelse. Grunden til dette er, at de nødvendige benzodiazepindoser kan blive så store, at respiratorbehandling kan komme på tale.

LSD, Spice, Ketamin og Psilocybin er ofte mest psykisk vanedannende og derfor kan antipsykotika i den første tid være hjælpsomt.

%

Gennemfører deres afvænning

  • Kvinder 29% 29%
  • Mænd 71% 71%

Borgere i misbrugsbehandling siden 2003

Kontakt os nu

Send os en besked og vi vil hurtigt kontakte dig.