Afvænning

Få hjælp til afvænning af misbrug på Alfa

 

 

 

Ring på 48 40 40 60

Afvænning er det første skridt mod et godt liv uden misbrug

Hvis du læser denne side er du måske ved at overveje dit forbrug af stoffer eller alkohol. Mange, der søger afvænning, har ofte selv forsøgt at stoppe deres misbrug derhjemme, eller i et ambulant behandlingsforløb. Hvis du uden succes selv har forsøgt at stoppe misbruget, så er du på den rette webside.

Vi tilbyder afvænning på vores interne afvænningsklinik. Vores sundhedspersonale kan afvænne for alkohol, kokain, hash, heroin, metadon, fentanyl, MDMA, GHB, amfetamin og forskellige piller.

Vi tilbyder afvænning på vores interne afvænningsklinik her på Alfas behandlingscenter i Fredensborg. Vores sundhedspersonale kan hjælpe dig med afvænning for:

 

 

En afvænningsklinik som Alfa-Fredensborg råder over medarbejdere med den nødvendige ekspertise til at kunne forestå en forsvarlig afvænning af forskellige typer misbrug. Længden af et afvænningsforløb er betinget af, hvilket rusmiddel, der afvænnes for.

Læs om afvænning med antabus.

Har du brug for hjælp, eller er du pårørende? Ring til os på tlf. tel:+4548404060 og få hjælp til afvænning og behandling.

Få hjælp til afvænning af misbrug

Brug for afvænning?

Rusmidler kan opdeles i tre grupper

Stimulerende stoffer

Amfetamin, kokain, nikotin, koffein. MDMA, khat, poppers

Medicinsk afrusning

Benzodiazepiner, antipsykotika

 

Sløvende stoffer

Alkohol, hash, heroin og morfin, metadon, GHB, fentanyl, benzodiazepiner, lattergas.

Medicinsk afrusning

Benzodiazepiner, Metadon, Subutex

 

Hallucinogene stoffer

LSD, Psilocybin, Spice, Ketamin osv.

Medicinsk afrusning

Antipsykotika, Pregabalin, Antidepressiva

 

Den mest almindelige form for afrusning er ofte til alkohol, kokain, hash og opiater. Benzodiazepiner er også blevet “populære” og ses ofte også i form af sovepiller. Lægerne på Alfa benytter oftest metadon, benzodiazepiner, Subutex, Quetiapin til disse former for afrusning.

Alfas sundhedsteam er specialister i at afruse for netop disse rusmidler.

 

De mere sjældne rusmidler er GHB, Ketamin og LSD. Når der skal afruses for GHB, så er det ofte nødvendigt med en kort hospitalsindlæggelse. Grunden til dette er, at de nødvendige benzodiazepindoser kan blive så store, at respiratorbehandling kan komme på tale.

LSD, Spice, Ketamin og Psilocybin er ofte mest psykisk vanedannende og derfor kan antipsykotika i den første tid være hjælpsomt.

Få professionel hjælp til afvænning

Vi tilbyder hjælp til alkoholafvænning såvel som afvænning for stofmisbrug. Kontakt Alfas behandlingscenter på tlf. tel:+4548404060 og fortæl os om dit misbrug og behov.

Er du pårørende til en person med alkoholmisbrug eller som har et misbrug af stoffer, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at få vedkommende i alkoholbehandling, døgnbehandling eller anden misbrugsbehandling.

%

Gennemfører deres afvænning

  • Kvinder 29% 29%
  • Mænd 71% 71%

Borgere i misbrugsbehandling siden 2003

Kontakt os nu

Send os en besked og vi vil hurtigt kontakte dig.