Alkohol test

Er jeg alkoholiker? Test om du er alkoholiker her.

Få hjælp i dag

Test for alkoholisme – Helt anonymt

Denne alkoholisme test hjælper dig til at analysere evt skadeligt forbrug af alkohol. Alkohol testen er udviklet af Alfa Fredensborg og inspireret af WHO og ICD-11.

Når du gennemgår testen er det vigtigt at du er grundig og helt ærlig i dine svar. På den måde vil denne alkohol test kunne give dig et retvisende billede af dig alkoholforbrug. Den bagvedliggende screening sikrer at du får et retvisende svar der kan give dig og evt. dine pårørende svar om der er for meget alkohol indblandet i jeres liv.

Alkoholtest Auto Advance
1. Hvor ofte drikker du noget, der indeholder alkohol?
Use Shift+Tab to go back

Få alkoholrådgivning nu

Går du med tanker om, om du har et alkoholmisbrug, eller er du pårørende til en afhængig?

Hos Alfa-Fredensborg får du en gratis rådgivende samtale med en professionel alkoholrådgiver.

Alkoholbehandling døgnbehandling

Hvad kan du bruge vores alkoholtest til?

Denne alkohol test kan hjælpe dig eller evt. din partner med at vurdere om der er et problem med alkohol. Denne alkohol test er udformet så den giver et varieret svar som passer med indtastningerne.

Læs også: Alkohol – Få hjælp mod alkoholmisbrug

Alfa-Fredensborg’s evidensbaseret online alkoholtest er et digitalt værktøj designet til at vurdere en persons alkoholforbrug og risikoen for alkoholrelaterede problemer. Denne test er baseret på videnskabelig forskning og beviser for at sikre dens nøjagtighed og pålidelighed. Testen består typisk af en række spørgsmål, der er relateret til dine drikkevaner, som frekvens, mængde og eventuelle negative konsekvenser af dit drikkeri. Resultaterne giver en indikation af, hvorvidt personens alkoholforbrug kan være skadeligt, og om yderligere intervention eller behandling kan være nødvendig.

Alkohol test - se om du er alkoholiker i denne alkoholtest

Vi tilbyder professionel hjælp

Har du selv brug for hjælp til at håndtere et misbrug af hash, alkohol, stoffer eller medicin. Eller har du brug for hjælp til at få hjælp til en pårørende, så kontakt os helt anonymt og vi hjælper dig videre i processen.

FÅ HJÆLP NU