Recovery Coach

Privat misbrugsbehandler

Få mere at vide

Hvad er en Recovery Coach?

En privat betalt misbrugsbehandler som følger, støtter og motiverer.

En Recovery Coach hjælper hvor ingen anden kan. Det kan være katastrofalt for en familie at opleve en, eller flere af medlemmerne blive ramt af misbrug. At opleve sit barn eller voksne gå til grunde og blive til en helt anden person, end den man før kendte er ødelæggende for en familie.

Når en familie så selv forsøgte at løse problemet selv havde de tidligere ikke noget sted at gå hen, hvis det gik galt.

Men det er slut nu!

Vores tilbud om en landsdækkende personlig privat misbrugsbehandler, er et tilbud til familier der selv ønsker at betale for hele behandlingsforløbet, eller blot ønsker at hjælp de søger hjælp igennem forsikring eller kommune.

En Recovery Coach er specialist i behandling

En privat misbrugsbehandler er en person med relevant uddannelse og lang tids erfaring med behandling af mennesker med rusmiddelproblematikker.

Vedkommende har et stort netværk af professionelle behandlere og behandlingssteder i ind og udland.

En Recovery Coach kan hjælpe alkohol -eller stofmisbrugeren til at blive godt forberedt til evt. behandling. I mange tilfælde kan samarbejdet med en Recovery Coach vare over længere tid og ofte er denne også en del af det nye liv kort efter behandlingsforløbet.

En privat misbrugsbehandler fungerer også som en støtte for familien mens familiemedlemmet er i behandling.

Behandling i ind og udland

Det er muligt at samarbejde med en privat misbrugsbehandler om behandlingstilbud i både ind og udland.

Under samarbejdet med familien afdækkes behovet for behandling og de nødvendige tiltag sættes i gang. Hvis familiemedlemmet ville have bedst af at blive behandlet i udlandet på grund af udfordringer med anonymitet eller ønske om en kvalitet som ikke findes i Danmark, hjælper den private misbrugsbehandler med dette.

Ring nu på telefon 27 22 35 41 for at høre mere om muligheden for en privat misbrugsbehandler. Vi samarbejder med alle kvalitetsbevidste behandlingscentre i Danmark samt nogle få i Europa og Asien.

Læs også: Hvad er misbrugsbehandling?

Vil du ringes op?

11 + 1 =

Jeg var noget mistroisk og tænkte ikke at mit problem var så stort som det blev gjort til. Men efter jeg mødte Jørgen blev det hele vendt på hovedet. Jeg kunne mærke håbet for en bedre fremtid vokse i mig. Hans humor kunne godt trænge til at blive pudset lidt af, men hans viden om afhængighed har hjulpet vores familie helt fantastisk.

Erik H

Souschef