alfa fredensborg 20 aar med behandling 1

Alfa har over 20 års erfaring med døgnbehandling af stofmisbrug

Effektiv og professionel hjælp!

Døgnbehandling af stofmisbrug i rolig, privat oase i Nordsjælland. Hos Alfa har vi over 20 års erfaring samtidig med vi konstant fornyer os så vores misbrugsbehandling matcher virkeligheden.

Vi har fokus på årsag, terapi og et holistisk menneskesyn, der værdsætter og respekterer den du er.

Døgnbehandling og eget-ansvar

Hos Alfa er vores behandling planlagt ud fra et tillid til vores klienter. Vi kræver naturligvis stoffrihed men ellers har vi ikke mange regler og påbud.

Vi stiller mange spørgsmål, har mange tilbud og følger dig tæt, men vi bestemmer ikke over dig. Det er dit liv, dine valg, fravalg, fremtid eller ej.

Konkret betyder det, at vi hjælper dig med at blive clean ved at stille de perfekte rammer op – men det er dig, der skal gøre arbejdet. Vi tror ikke på at du bliver klar til livet udenfor døgnbehandlingen hvis vi gør arbejdet for dig.

Der er fristelser overalt – og hvis du virkelig vil noget, får du det til at ske, ligegyldigt hvor du er. Derfor skal du selv træffe de valg, som vil være de rigtige for dig – nu og på sigt.

Alfa Fredensborg har 20 års erfaring

Døgnbehandling stofmisbrug

Døgnbehandling er en behandlingsform for både alkoholafhængige og mennesker, der lider af stofmisbrug. Når man er i døgnbehandling bor og lever man på behandlingsstedet hvorfra man også modtager behandling.

Hos Alfa består denne behandling af terapi, problemløsende grupper, tilbagefaldsforebyggende terapi, psykologsamtaler, psykiatersamtaler, behandlermøder, dagligdagspligter og alt mulig andet. Vores psykiatere hjælper med din medicin eller hvis du skal have substitutionsmedicin.

Som et af få døgnbehandlingssteder tilbyder vi også døgnbehandling af dobbeltdiagnoser.

Døgnbehandling og kæledyr

Mange stofmisbrugere har et kæledyr og dette alene kan gøre det næste umuligt at forestille sig et døgnbehandling ophold.

Men hos Alfa Fredensborg må du gerne medbringe dit kæledyr hvis det ellers opfører sig pænt og godt.

Vi forstår at du ikke vil være væk fra din bedste ven og det ville vi aldrig kræve af dig.

Stofmisbrug, stress og døgnbehandling

Rigtig mange af de klienter som vi har i døgnbehandling har lidt af et stofmisbrug i flere år inden de kommer til os.

De er som regel ubeskrivelig stressede, og stressen alene har forværret deres tilstand enormt meget. Derfor har vi utrolig meget fokus på stress i vores døgnbehandling. Fokus på hvorfor du blev misbruger, hvad der stressede dig, hvordan du taklede stressen og hvad du skal og kan gøre fremadrettet.

Vi tilbyder både yoga og mindfulness, da begge dele virker afslappende og afstressende. Nervesystemet bliver rolig og denne tilstand kan du med træning selv lære at skabe.

Stress er en tilstand som skader utrolig meget og meget mere end de fleste tror. Skal du i døgnbehandling for stofmisbrug er det derfor ekstrem vigtigt, at du kommer et sted hen hvor du ikke bliver mere stresset.

Der er ingen mennesker, der kan gennemføre enorme livsomvæltninger, hvis de er stressede. Derfor er en stor del af vores døgnbehandling også læren om både hjernen og nervesystemet, så du bliver klogere på dig selv, dine reaktionsmønstre og hvorfor du gør som du gør.

Værelse i døgnbehandling hos Alfa Fredensborg

Kontakt os her

Vil du høre mere døgnbehandling?

Du er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Telefonen er åben døgnet rundt, og kan altid sende os en besked her.