Middel alkoholforbrug

Resultat af din alkoholtest

Få hjælp i dag

Du har et middel forbrug af alkohol

Ud fra dit testresultat har du et alkoholforbrug som endnu ikke er et problem. Men vi vil anbefale dig at tale med en alkoholbehandler om dit forbrug og risikoen for at du kan komme til at udvikle et decideret alkoholmisbrug.

Da du har valgt at gennemføre vores alkoholtest, har du sandsynligvis selv en mistanke om at du er på vej på et skråplan og kan have behov for noget alkoholrådgivning.

Alkoholproblemer kræver professionel hjælp

Alfa-Fredesborg har hjulpet rigtig mange mennesker gennem tiden – og vi kan naturligvis også hjælpe dig hvis du ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en ganske gratis og uforpligtende snak med en professionel alkoholbehandler.

At få hjælp til at alkoholproblem, betyder ikke nødvendigvis en decideret alkoholbehandling. Ofte er rådgivning om et alkoholforbrug et rigtig godt sted at starte.

Lad os hjælpe

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller overforbrug af alkohol?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om vores tilbud for hjælp og behandling.

Middel alkoholforbrug

%

Gennemfører deres afvænning

  • Kvinder 29% 29%
  • Mænd 71% 71%

Borgere i misbrugsbehandling siden 2003

Hvornår skal jeg søge hjælp?

Du skal søge hjælp, hvis du oplever, at du ikke selv kan kontrollere eller mindske sit forbrug af alkohol, selvom du beslutter dig for det.

Hvis nogen i din omgangskreds eller dine pårørende udtrykker bekymring for den måde, du drikker på, er det tegn på, at du bør skære ned på dit forbrug – og måske søge hjælp.

Er du selv i tvivl om, hvorvidt du drikker for meget, gør du det sandsynligvis, og bekymringen er en god anledning til at søge hjælp til at tackle problemerne.

FÅ HJÆLP NU

Middel alkoholforbrug