Højt alkoholforbrug

Resultat af din alkoholtest

Få hjælp i dag

Du har et kritisk højt forbrug af alkohol

Ud fra dit testresultat har du et højt forbrug af alkohol, og du er sandsynligvis blevet afhængig af alkohol.

Vi vil klart anbefale dig at tale med en alkoholbehandler og få professionel hjælp til at komme ud af dit alkoholmisbrug, eller hjælp til at komme af med den alkoholafhængighed du er ved at udvikle.

Da du har valgt at gennemføre vores alkoholtest, har du sandsynligvis selv en mistanke om at du drikker for meget, og drikker mere end du selv kan kontrollere.

Alkoholafhængighed kræver professionel hjælp

Hos Alfa har vi hjulpet rigtig mange mennesker gennem tiden – og vi kan naturligvis også hjælpe dig til et liv uden alkoholproblemer.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en ganske gratis og uforpligtende snak med en professionel alkoholbehandler.

Læs også: Sådan foregår professionel og ambulant alkoholbehandling

Lad os hjælpe

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller overforbrug af alkohol?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om vores tilbud for hjælp og behandling.

Højt alkoholforbrug

%

Gennemfører deres afvænning

  • Kvinder 29% 29%
  • Mænd 71% 71%

Borgere i misbrugsbehandling siden 2003

Tilbud om alkoholbehandling hos Alfa

Det er forskelligt, hvad man har behov og mulighed for. Derfor tilbyder Alfa ambulant, dag- og døgnbehandling til afvænning af alle former for rusmidler. Derfor tilbyder vores behandlingscenter også misbrugsbehandling.

I alle vores behandlingstilbud vil du i samarbejde med vores dygtige alkoholbehandlere få større indsigt i, hvorfor du drikker alkohol.

Du vil få hjælp til at løse de bagvedliggende problemer, så du kan finde nye mestringsstrategier og forholde dig til dit alkoholmisbrug på en mere reflekteret måde.

Når du får større indsigt i dine adfærdsmønstre, kan du arbejde med at forebygge dit indtag af alkohol, så du på sigt kan fravælge alkohol og få et liv uden misbrug af alkohol.

FÅ HJÆLP NU

Højt alkoholforbrug