Der er gode levevilkår på Alfa-Fredensborg

værelse i døgnbehandlingen

Alle beboere har deres eget værelse

Vi har 30 værelser fordelt på 30 enkeltværelser, alle med eget TV og privatliv som på et hotel. Du har selv nøglen til din dør og du kan opbevare dine værdigenstande i værdiboksen på værelset.

Vi har indrettet værelserne så det minder om et hotelværelse. De nye Samsung Smart Tv har både internet og infoskærm. På den måde kan du altid lige opdatere dig om ugeskemaet, medicintiderne, billeder af de ansatte og andre begivenheder i nærområdet.

En af vores målsætninger for at tilbyde behandling til alkohol og stofmisbrugere i Danmark er at Alfa-Fredensborg skal være et sted vi ville anbefale til vores egene familiemedlemmer hvis de skulle få afhængigheds problemer. Hvis det ikke er godt nok til vores egne pårørende, er det heller ikke godt nok til landets udsatte.

Personalet på Alfa-Fredensborg deltager i mange forskellige kurser rundt om i landet, og i verden. Derfor har vi fingeren på pulsen når der udvikles nye behandlingsmetoder der kan gavne vores beboere. Hvis du besøger vores personaleside vil du se at al det behandlende personale har lang erfaring og gode professionelle forudsætninger til at hjælpe beboerne på stedet.