Saunagus hos Alfa Fredensborg

Danmarksmester i saunagus

Kun hos Alfa Fredensborg

På Alfa-Fredensborg er saunagus en del af terapiformen. Dog er saunagus ikke en del af det obligatoriske behandlingsprogram, men et tilbud til alle beboerne.

Vi har selvfølgelig en gusmester ansat – og det er ikke hvem som helst. Vores gusmester hedder Brian og er tidligere danmarksmester i saunagus.

Terapi for krop og sind

Saunagus er en populær måde at skabe øjeblikkelig afslapning på og er en slags terapi for sind og krop. Der bruges æstetiske olier, der opvarmes og som gør en masse godt. Det siges, at olierne både har en rensende og afslappende effekt på krop og sind når de kombineres med varmen fra saunaen.

Sauna2 alfa fredensborg

Duft-terapi

Dufte er forbundet med minder og på den måde påvirker de også hjernens limbiske system. Det vil sige, det er vores følelser og tanker, der påvirkes af det limbiske system.

Gusmesteren fordeler varmen med et håndklæde så det ikke bliver for varmt og sammen med duftene, kan man nærmest betegne det som duft-terapi. 

Det er også gusmesteren der udvælger, kombinerer og doserer olierne. Dette giver en fantastisk oplevelse af velvære og afslapning.

Aldrig to ens saunagus

Oftest foregår det således, at man sidder flere i saunaen samt en uddannet gusmester. Det er gusmesteren der leder seancen og derfor er der sjældent to saunagus, der er helt ens.

Hos Alfa Fredensborg er det Brian, der er vores gusmester og han er tidligere Danmarks mester i saunagus. Det nok også derfor det er så populært hos os.

Oftest køres tre sæt i saunagusen, som vil stige i intensitet og varme. De forskellige sæt afbrydes af korte pauser, som giver mulighed for indtagelse af væske og afkøling.

Flere af vores klienter fortæller, at de ofte sover rigtig godt om aftenen efter en omgang saunagus.

Kontakt os her

Vil du høre mere døgnbehandling?

Du er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Telefonen er åben døgnet rundt, og kan altid sende os en besked her.