Dagbehandling på Sjælland

Alfa’s dagbehandling for misbrug benytter de intensive behandlingselementer fra døgnbehandlingen, til de som kommer i vores ambulante dagbehandling. På Alfa-Fredensborg har vi benyttet kognitiv terapi til misbrugsbehandling lige siden 2003 med stor succes.

Intervallerne i dagbehandlingen er de samme for både alkoholmisbrugere og stofmisbrugere. Dog er alkoholmisbrugerens behandlingsforløb ofte kortere i de enkelte faser.

Program for dagbehandling

Alfa-Fredensborg ligger tæt på Fredensborg station, hvilket gør det muligt for de fleste borgere i Nordsjælland at nå frem til behandlingen inden kl.8.45.

Borgerne følger døgnbehandlings-programmet fra kl.9.00-15.00. Den eneste forskel er, at de går hjem til dem selv klokken 15.00, når de andre beboere i huset også har fri og laver andre aktiviteter.

Mange der går i dagbehandlingsforløbet, oplever at få de samme behandlingstilbud, som dem der bor på stedet. Den eneste forskel er at de går hjem i egen bolig efter “arbejdstid” klokken 15.00.

Personale til rådighed på dagbehandlingen – døgnet rundt

Socialrådgiver, psykolog, psykiater står til rådighed for de som benytter sig af dagbehandlingen,  på lige fod med beboerne i døgnbehandling.

Hvis borgeren i dagbehandling har behov for en at tale med, kan de ringe til personalet. Der er personale på Alfa-Fredensborg døgnet rundt alle ugens dage.

Ring til os på tlf. +45 48 40 40 60, hvis du har spørgsmål til dagbehandling på vores afvænningscenter i Fredensborg. Du kan se aktuelle priser og betingelser her.

Dagbehandlingstilbud i København

Bor du tæt på København kan vi anbefale Alfa København’s Dagbehandling. De ligger på Sankt Kjelds Plads 12, 2100 København Ø.

 

Få hjælp nu

Problemer med misbrug?

Få hjælp her.