Dagbehandling

Alfa’s dagbehandling benytter de intensive behandlingselementer døgnbehandlingen, til de som kommer i vores ambulante dagbehandling. På Alfa-Fredensborg har vi, blandt andet benyttet CENAPS modellen siden 2003 med stor succes.

Intervallerne i behandlingen er den samme for både alkohol og stofmisbrugere. Dog er alkoholmisbrugerens behandlingsforløb ofte kortere i de enkelte faser.

Alfa-Fredensborg ligger tæt på Fredensborg station, hvilket gør det muligt for de fleste borgere i Nordsjælland at nå frem til behandlingen inden kl.8.45.

Borgerne følger døgnbehandlings-programmet fra kl.9.00-15.00. Den eneste forskel er, at de går hjem til dem selv klokken 15.00, når de andre beboere i huset også har fri og laver andre aktiviteter.

Mange der går i dagbehandlingsforløbet oplever at få de samme behandlingstilbud, som dem der bor på stedet. Den eneste forskel er at de går hjem i egen bolig efter “arbejdstid” klokken 15.00. Socialrådgiver, psykolog, psykiater står til rådighed for de som benytter sig af dagbehandlingen,  på lige fod med beboerne i døgnbehandling.

Hvis borgeren i dagbehandling har brug for en at tale med, kan de ringe til personalet. Der er personale på Alfa-Fredensborg døgnet rundt alle ugens dage.

Bor du tæt på København kan vi anbefale Alfa København’s Dagbehandling. De ligger på Sankt Kjelds Plads 12, 2100 København Ø.

 

 

Ledig Plads

Ring +45 48 40 40 60

__________________