Det er også muligt at sende donationer med MobilePay – husk at indtaste navn og cpr-nr.

 

 

 

 

 

 

Virksomhedsdonationer

Hjælp borgere tilknyttet Alfa-Fredensborg på vej til at blive produktive medlemmer af samfundet

 

Det går din støtte til

  • Mønten. Tidligere beboere, der får mønten efter min. to måneders ophold, kan resten af livet tjekke ind på Alfa et par dage ad gangen, når de oplever tilbagefaldsrisiko eller gennemgår en svær tid.
  • Oprettelse af selvhjælpsgrupper og netværk for borgere, der ønsker et stærkt stof- og alkoholfrit fælleskab.

Vores formål er at fremme stoffrit behandlingsarbejde i forbindelse med afhængighedslidelser og at hjælpe personer af med afhængigheds- og misbrugsproblemer. Den selvejende institution er almennyttig, og vi hjælper mennesker i misbrug med at forebygge tilbagefald. Vi tilbyder døgnbehandling til mennesker i alderen 15-55 år for misbrug af alkohol og stoffer.

Du kan støtte Alfa-Fredensborgs sag ved at give et engangsbeløb eller et fast månedligt bidrag. Har du lyst til at starte en indsamling for Alfa-Fredensborg, så kontakt os på mjl@alfa-fredensborg.dk eller 48 40 40 64.

Misbrug koster årligt samfundet minimum 13 mia. kroner, påvirker ca. 122.000 børn og unge og har fatale konsekvenser for både alkohol- eller stofbrugeren selv, omgivelserne og samfundet. Siden 2009 har kommunerne skåret 10 procent af budgetterne for misbrugsbehandlingen, og mange borgere oplever, at det er blevet sværere at komme i rettidig behandling (Kilder: KORA, Rådet for Socialt Udsatte).

Dit bidrag udløser skattefradrag. Når Alfa-Fredensborg har opnået min. 100 bidragsydere, der hver donerer 200 kr. årligt, vil vi blive registreret som velgørende forening hos SKAT. Derefter vil alle bidragsydere kunne opnå skattefradrag for deres donationer til Alfa-Fredensborg. Hvis du årligt betaler mere end 500 kr. til velgørende formål, kan du trække beløbet derover fra i skat, og du kan fratrække op til 15.600 kr. årligt. Ønsker du skattefradrag, bedes du oplyse os dit CPR-nr. Læs mere på SKATs hjemmeside.