[give_form id=”4197″]

Dine kreditkortoplysninger gemmes ikke her på siden, men sendes til sikker betaling hos betalingskort udbyder Stripe.

Virksomhedsdonationer

 

Skab nye muligheder for at hjælpe vores beboere på deres vej til at blive produktive medlemmer af samfundet.

Nu er det også muligt at sende donationer med MobilePay!

Send fra din MobilePay og skriv dine oplysninger i noterne.

Det går din støtte til

  • Hjælp til udsatte misbrugere
  • Afklaring og støtte til misbrugere
  • Bofællesskaber for udsatte unge og voksne
  • Netværk og nye fællesskaber
  • Styrket sundhed, kost og motion
  • Rådgivning og vejledning
  • Terapiforløb
  • Hjælp til jobsøgning

Vores formål er at fremme stoffrit behandlingsarbejde i forbindelse med afhængighedslidelser og at hjælpe personer af med afhængigheds- og misbrugsproblemer. Den selvejende institution er almennyttig og velgørende, og vi hjælper mennesker i misbrug med at forebygge tilbagefald. Vi tilbyder døgnbehandling til mennesker i alderen 15-55 år for misbrug af alkohol og stoffer.

Du kan støtte Alfa-Fredensborgs sag ved at give et engangsbeløb eller et fast månedligt bidrag. Har du lyst til at starte en indsamling for Alfa-Fredensborg, så kontakt os på mjl@alfa-fredensborg.dk eller 48 40 40 64.

Misbrug koster årligt samfundet minimum 13 mia. kroner, påvirker ca. 122.000 børn og unge og har fatale konsekvenser for både alkohol- eller stofbrugeren selv, omgivelserne og samfundet. Siden 2009 har kommunerne skåret 10 procent af budgetterne for misbrugsbehandlingen, og mange borgere oplever, at det er blevet sværere at komme i rettidig behandling (Kilder: KORA, Rådet for Socialt Udsatte). Alfa-Fredensborg åbner nu op for donationer fra privatpersoner og virksomheder, som vil hjælpe os med at skabe bedre vilkår for disse mennesker.

Dit bidrag udløser skattefradrag. Når Alfa-Fredensborg har opnået min. 100 bidragsydere, der hver donerer 200 kr. årligt, vil vi blive registreret som velgørende forening hos SKAT. Derefter vil alle bidragsydere kunne opnå skattefradrag for deres donationer til Alfa-Fredensborg. Hvis du årligt betaler mere end 500 kr. til velgørende formål, kan du trække beløbet derover fra i skat, og du kan fratrække op til 15.600 kr. årligt. Ønsker du skattefradrag, bedes du oplyse os dit CPR-nr. Læs mere på SKATs hjemmeside.