Støt Alfa-Fredensborg

 kr. 
Personlig Info

Fakturerings oplysninger

Betingelser

Donation Total: 25,00 kr. 

Dine kreditkortoplysninger gemmes ikke her på siden, men sendes til sikker betaling hos betalingskort udbyder Stripe.

Virksomhedsdonationer

Skab nye muligheder for at hjælpe vores beboere på deres vej til at blive produktive medlemmer af samfundet. Donationer til Alfa-Fredensborg udløser skattefradrag.

Donationerne vil gå ubeskåret til sociale aktiviteter og udflugter som øger de nødvendige færdigheder til et godt liv efter endt behandling. Nogle eksempler fra 2016 er: Kanoture, fisketure, Breathe SMART og udendørs svedehytte.

Vores formål er at fremme stoffrit behandlingsarbejde i forbindelse med afhængighedslidelser og at hjælpe personer af med afhængigheds- og misbrugsproblemer. Den selevejende institution er almennyttig og velgørende, og vi hjælper mennesker i misbrug med at forebygge tilbagefald. Vi tilbyder døgnbehandling til mennesker i alderen 15-55 år for misbrug af alkohol og stoffer.

Du kan støtte Alfa-Fredensborgs sag ved at give et engangsbeløb eller et fast månedligt bidrag, som kan trækkes fra i skat. Har du lyst til at starte en indsamling for Alfa-Fredensborg, så kontakt os på mjl@alfa-fredensborg.dk eller 48 40 40 64. Du kan også testamentere din arv til Alfa-Fredensborg – sådan vil du kunne gøre en betydelig forskel for mennesker i misbrugsbehandling. Vi anbefaler dig at udarbejde dit testamente i samarbejde med en advokat.

Misbrug koster årligt samfundet minimum 13 mia. kroner, påvirker ca. 122.000 børn og unge og har fatale konsekvenser for både alkohol- eller stofbrugeren selv, omgivelserne og samfundet. Siden 2009 har kommunerne skåret 10 procent af budgetterne for misbrugsbehandlingen, og mange borgere oplever, at det er blevet sværere at komme i rettidig behandling (Kilder: KORA, Rådet for Socialt Udsatte). Alfa-Fredensborg åbner nu op for donationer fra privatpersoner og virksomheder, som vil hjælpe os med at skabe bedre vilkår for disse mennesker. Alle bidrag over 500 kr. kan trækkes fra i skat, og du kan fratrække op til 15.600 kr. årligt. Ønsker du skattefradrag, bedes du oplyse os dit CPR-nr. Læs mere på SKATs hjemmeside.

Virksomhedsdonationer